Φώφη Γεννηματά: Γυναίκα, Οραματίστρια, Μάνα, Αγωνίστρια, Πατριώτισσα, Άνθρωπος!

Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ μας που σήκωσε στην πλάτη της τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορικής της διαδρομής και την κράτησε όρθια δίνοντάς της αξιοπρέπεια, όραμα και προοπτική, παραδίδοντάς την ως 3η κοινοβουλευτική δύναμη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ που έχασε τους γονείς της Γιώργο και Κάκια Γεννηματά από τον καρκίνο και βρήκε την δύναμη να τον κοιτάξει κατάματα και να τον δαμάσει για χρόνια.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, η οποία ποτέ δεν αξιοποίησε ως δικαιολογία την ασθένειά της για να αφήσει έστω και για λίγο τον αγώνα της για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Ένα χρόνο μετά από το θάνατό της, ο πόνος για την απώλειά της δίνει τη θέση του στην αίσθηση του χρέους για τη συνέχιση του αγώνα της και την πραγματοποίηση των οραμάτων που μοιραστήκαμε μαζί της.

Για όλους εμάς που σταθήκαμε δίπλα της μέχρι την τελευταία της πνοή, η διαδρομή της, οι αξίες της και οι αγώνες της για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία είναι η δύναμή μας.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11.45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνό της.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Scroll to Top