Πρώτα η υγεία των πολιτών! – Επίσκεψη στο Ασκληπιείο Βούλας

Η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας κυριάρχησε στις πρωτοβουλίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου που άσκησε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση όλα τα προηγούμενα χρόνια και αποτελεί κορυφαία προτεραιότητά μας στο πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχουμε παρουσιάσει εδώ και μήνες,

Μαζί με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Μ. Χριστοδουλάκη, Σ. Ζώτο και Β. Αναστασίου επισκεφθήκαμε το Ασκληπιείο Βούλας, το μόνο δημόσιο Νοσοκομείο που καλύπτει γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της Νότιας Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής και για αυτό η ενίσχυση και η ομαλή λειτουργία του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η συζήτηση που είχαμε με τον Διοικητή του Αιμίλιο Βουγιουκλάκη είχε ως κεντρικό θέμα την αναγκαία ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό και με τεχνολογικά μέσα, ειδικά μετά την ανέγερση νέου κτιρίου μετά από σχετική δωρεά. Συζητήσαμε, επίσης, εναλλακτικές προτάσεις, ώστε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου να επιτρέψει την περαιτέρω επέκταση των υποδομών, αλλά και των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Scroll to Top