Ερωτήσεις στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2022

Ερωτήσεις που συνυπογράφηκαν και κατατέθηκαν μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής το μήνα Ιανουάριο του 2022.

Παρατίθενται οι σύνδεσμοι (links) στην ιστοσελίδα της Βουλής, όπου μπορεί κάποιος να δει πότε κατατέθηκε μια Ερώτηση και ποιοι τη συνυπογράφουν, αλλά και να κατεβάσει την ερώτηση σε μορφή αρχείου pdf, καθώς και την απάντηση του εκάστοτε υπουργού στον οποίο απευθύνεται, εφόσον αυτή έχει κοινοποιηθεί.

Καταστροφικές συνέπειες στον πρωτογενή τομέα από την κυβερνητική αδράνεια και την επιφανειακή αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κλιματική αλλαγή, την ενεργειακή κρίση και την πανδημία

Μέτρα διάσωσης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από τις συνέπειες της πανδημίας και του ενεργειακού κόστους

Θα ενταχθούν οι εργαζόμενοι στις δομές αστεγίας (Υπνωτήρια Αστέγων και των Ανοιχτών Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων που λειτουργούν σε ΟΤΑ Α’ _ Β’ Βαθμού και στα ΝΠΔΔ ? ΝΠΙΔ) στο επίδομα επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας;

Υπαρκτός κίνδυνος ολοκληρωτικής καταστροφής της ελληνικής εκτατικής βοοτροφίας από άστοχους χειρισμούς των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Στήριξη και προστασία των ευάλωτων οικογενειών των ειδικής κατηγορίας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Έντονη αναστάτωση σε καλλιεργητές και κτηνοτρόφους για τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις στις πληρωμές επιδοτήσεων του 2021 από τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς, την αδιαφάνεια και την ταλαιπωρία τους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

30μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ και οι ενιαίοι κανόνες συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας ακόμη αναζητούνται και οι ασφαλισμένοι αντιμετωπίζονται άνισα.

Scroll to Top