Δήλωση Τόνιας Αντωνίου για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων: Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Άμεση προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία.

Η επίσημη καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, είχε σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη ενός ζητήματος που άπτεται του υπέρτατου συνταγματικού δικαιώματος της ελεύθερης και απρόσκοπτης επικοινωνίας των πολιτών και την ωμή παραβίαση του, από το “επιτελικό κράτος” του κ. Μητσοτάκη.

− Ο κ. Μητσοτάκης έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για το Maximou Gate καθώς ο ίδιος στην αρχή της διακυβέρνησης του ανέλαβε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την ευθύνη της ΕΥΠ

− Η «φιλελεύθερη» κυβέρνηση της Ν.Δ και προσωπικά ο «μεταρρυθμιστής» Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, δεν έχει ούτε την ηθική ούτε πολύ περισσότερο την πολιτική νομιμοποίηση για την διερεύνηση του πρωτοφανούς θέματος παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

− Η Δημοκρατία μας βαριά τραυματισμένη από την πολυετή οικονομική κρίση, την πανδημία, τις γεωπολιτικές αναθεωρήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας δεν αντέχει άλλα χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

− Το παρακράτος των επιτελικών παρακολουθήσεων του κ. Μητσοτάκη καταρρέει. Μόνη ενδεδειγμένη λύση η άμεση προσφυγή στις κάλπες με προφανές ζητούμενο την θεσμική αποκατάσταση του αναφαίρετου συνταγματικού δικαιώματος ελεύθερης και απρόσκοπτης επικοινωνίας των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μπορεί και θα εγγυηθεί τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Ο ελληνικός Λάος έχει τον Λόγο. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

Scroll to Top